De Olie

100% Puur

Onze olijfolie heeft zijn pure, frisse smaak, te danken aan de zorg die wij dragen in het productiesproces. De olijfolie is 100% puur en symboliseert kennis, liefde en een diep respect voor de natuur.

Om de kwaliteit van de olijfolie te waarborgen en tot een prachtig eindresultaat te komen, worden de olijven handmatig geplukt,gewassen en vervolgens binnen enkele uren verwerkt. Echter zijn dit niet de enige factoren die de hoge kwaliteit garanderen. Ook het ras van de olijf, het klimaat en de grond waarin de olijfbomen groeien, spelen een grote rol.

Onze olijfolie is van de eerste koude persing en belichaamd de volledig mechanische methode van het productieproces. Deze eeuwenoude methode, waarbij geen enkele vorm van andere middelen of verhitting wordt gebruikt, is de meest pure wijze van bereiding. Het eindresultaat is een uitgesproken smaak van de hoogste kwaliteit, of terwijl: een prachtig natuurlijk product.

‘Onze familieolijfolie, een extra vierge olijfolie van de eerste koude persing. Met de hand geplukt. Duurzaam 100% Marokko!’

Loading...